STRAK Schilderwerk

Bel ons direct via :
slim schilderwerken

Aannemersbedrijf H.S. uit Amsterdam

verzorgt voor u professioneel buitenschilderwerk. Dit geeft een pand een representatieve uitstraling en kan problemen als houtrot voorkomen. Om een goede dekking en duurzaamheid te bereiken kiest Aannemersbedrijf H.S. voor merken verf, die in de praktijk hun kwaliteit en duurzaamheid al volop bewezen hebben. Een regelmatig onderhoud aan uw buitenschilderwerk zorgt niet alleen voor waarde behoud, maar mogelijk zelfs voor waardevermeerdering van uw pand. Als vak schilder beloof ik u een strak en streep loos resultaat en een goede bescherming van het onderliggende hout. Hierdoor krijgt de inwerking van vocht in het hout van een kozijn minder kans, waardoor het risico van het optreden van houtrot verminderd wordt.

Onderhoud van buitenschilderwerk

Om uw buitenschilderwerk in optimale conditie te houden, adviseer ik u om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, hiervoor bied ik aantrekkelijk geprijsde onderhoudscontracten, waardoor u altijd verzekerd bent van tijdig onderhoud.

Ook voor stucwerk voor buiten kunt u bij mij terecht.

Wilt u uw woning of aanbouw dus laten voorzien van goed dekkende verflagen, dan vertrouwt u die klus toch toe aan een ervaren en vakbekwame schilder? Juist! Vele panden in de regio Amsterdam zijn al voorzien van mijn werk en bepalen mede het straatbeeld. Informeert u vandaag nog naar de mogelijkheden die ik u kan bieden, ook uw woning neem ik graag onderhanden.

Binnenschilderwerk

Bij Aannemersbedrijf H.S.in Amsterdam bent u aan het juiste adres voor professioneel uitgevoerd binnenschilderwerk. Als ervaren schilder ken ik alle kneepjes van het vak en heeft schilderwerk geen geheimen meer voor mij. Wilt u uw interieur een hele nieuwe uitstraling geven? Dan kan ik u prima adviseren over welke kleur(en) het best aansluit(en) bij de rest van uw interieur. Uiteraard is uw smaak hiervoor bepalend, daarom ga ik goed met u in gesprek om te komen tot een juiste keuze.
 
behangen

Goede kwaliteit verf

Voor binnenschilderwerk maak ik gebruik van geurarme verfsoorten, om de overlast voor de aanwezigen tot een minimum te beperken. Om een strak en streeploos resultaat te bereiken verwerk ik verfsoorten van gerenommeerde merken. Voor kleine oppervlakten maak ik gebruik van de kwast of roller, maar voor grotere oppervlakken is een airless verfspuit een prima oplossing. Hierdoor kunnen in korte tijd grote oppervlakken worden voorzien van een absoluut egale verflaag. Ook voor stucwerk voor binnen bent u bij mij aan het juiste adres. Is uw interieur toe aan een metamorfose of wilt u uw nieuwbouwwoning netjes in de verf gezet hebben door een ervaren vakman met oog voor detail? Zoekt u dan niet verder, u heeft Aannemersbedrijf H.S. in Amsterdam tenslotte al gevonden. Ik ben u graag van dienst met kwaliteit en service, wat mij al een goede naam in de regio heeft bezorgd.

Behangen

Aannemersbedrijf H.S. in Amsterdam is niet alleen uw vakschilder in de regio, maar verzorgt ook graag het behangen voor u. Ik kan voor u snel en vakkundig traditioneel behang aanbrengen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen of grote oppervlakken.

Maar ook kunt u mij inschakelen voor het aanbrengen van het steeds populairder wordende glasvezelbehang. Deze behangsoort heeft vele voordelen ten opzichte van traditioneel behang. Zo is het zeer decoratief, ijzersterk en slijtvast, goed te reinigen en daardoor geschikt voor mensen die lijden aan een allergie. Daarbij is het simpel over te schilderen als de kleur u verveelt. Het glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele kleuren en motieven, zo zijn een ruitmotief of een visgraatmotief mogelijk.

 
 

Maatwerk in behang

Uw voorkeuren zijn voor mij belangrijk, daarom ga ik graag met u rond de tafel om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wat uw keuze behang ook wordt, ik zorg voor een net aanbrengen van het behang en een keurige afwerking. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Uiteraard hoeft u mij niet op mijn woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Heeft u dus geen tijd of zin om zelf te behangen, dan kunt u rekenen op mijn inzet en kennis.

Neem Contact met ons op

Of vraag een offerte aan.

Slim schilderwerken

Houtrot reparatie

Aannemersbedrijf H.S. uit Amsterdam heeft zich onder andere gespecialiseerd in Houtrotschimmels / houtrotreparatie. Als houtrot in een vroeg stadium wordt opgemerkt, wat zich uit door het opbollen of scheuren van de verf, dan is herstel vaak nog goed mogelijk. Hiermee kunt u verdere verergering voorkomen, met de bijbehorende kosten.

Houtrot treedt op door het inwerken van vocht in het hout van een kozijn, wat vaak te wijten is aan gebrekkig onderhoud aan het buitenschilderwerk. Om houtrot effectief te verhelpen worden de aangetaste stukken hout verwijderd, waarna de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het schuren worden de nieuwe verflagen aangebracht waarna u weer lang voort kunt met uw kozijnen. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan dient het kozijn vervangen te worden door een nieuw exemplaar. Ook voor het glaszetten kunt u mij inschakelen.

Onderhoud aan buitenschilderwerk
Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, daarom adviseren wij onze klanten om op regelmatige basis het buitenschilderwerk te laten onderhouden. Hiermee doet u een zinvolle investering, aangezien hiermee de kozijnen goed beschermd blijven en u de kosten voor de vervanging van een kozijn op termijn kunt voorkomen.

Merkt u dus de eerste symptomen van houtrot? Neem dan direct contact op met Aannemersbedrijf H.S. in Amsterdam om erger te voorkomen. Wij verhelpen het probleem degelijk en duurzaam, zodat uw kozijnen weer afdoende beschermd zijn.

Scroll naar boven