Over Aannemersbedrijf H.S.

Bel ons direct

Ruim 40 jaar Expertise

Aannemersbedrijf H.S. is het Adres voor al uw schilderwerk

In 1980 is Henry Slim begonnen met professioneel schilderwerk. Inmiddels 40 jaar later kan zijn bedrijf Aannemersbedrijf H.S. uit Amsterdam buigen op ruime ervaring en een Betrouwbare reputatie. Wij zijn trots op, en blij met onze klanten.

Aannemersbedrijf H.S.staat voor Duurzaamheid.

Aannemersbedrijf H.S. uit Amsterdam is een schildersbedrijf die voor Duurzaam gaat. Wij denken er over na hoe wij hoge kosten voor onze klanten kunnen voorkomen, en de druk op het milieu zo laag mogelijk kunnen houden. Dit doen wij door de juiste verf te gebruiken in combinatie met onderhoudswerk. Dit voorkomt tevens houtrot en u zult merken dat bij de juiste behandeling het schilderwerk  langer mee gaat.

Het Milieubewust(ste) Schildersbedrijf binnen Amsterdam.

Aannemersbedrijf H.S. is uniek hierin, binnen Amsterdam komen wij altijd bij onze klanten met onze unieke custom bakfiets, zo dragen wij bij aan een beter milieu. Onze kernwaarden zijn altijd nakomen wat je belooft , comprimeer nooit op kwaliteit, en u staat bij ons als klant centraal! Kortom wij komen onze afspraken altijd na.

slim schilderwerken

Wij leveren onze diensten tegen een scherp tarief.

Bij Aannemersbedrijf H.S. komen wij altijd eerst bij u langs om te bepalen wat de kosten voor uw project zullen zijn, vervolgens stellen wij een scherpe offerte voor u op. Wij werken altijd transparant zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Wanneer het project is afgerond, inspecteren wij altijd gezamenlijk met onze opdrachtgever of het werk naar tevredenheid is uitgevoerd , zodra u tevreden bent zit de klus er pas voor ons op.

Neem Vrijblijvend contact met Slim schilderwerken op

Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 07.00 tot 21.00u  via telefoonnummer 06 –13845463 

U kunt ons natuurlijk ook altijd per mail contacteren.

Wij horen graag van u.

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Antal klussen
0 +
Liters verf gebruikt
Scroll naar boven